Review YOUTH: Parut Jerawat Berlubang Hilang Dengan Cepat

Friday, April 20, 2018
Parut jerawat berlubang semakin hilang dengan cepat? Biasa kalau kesan cepat ni mesti akan kaitkan dengan skincare yang mempunyai bahan kimia bahaya. Tetapi tidak dengan YOUTH. Walaupun diperbuat daripada bahan semulajadi, tetapi tetap dapat beri kesan yang cepat dan selamat. Itulah istimewanya skincare keluaran Shaklee.

Review YOUTH: Parut Jerawat Berlubang Hilang Dengan Cepat

Kenapa hebat sangat YOUTH skincare ni?


Macam mana YOUTH dapat settle kan masalah parut jerawat berlubang, berkawah dan berlekuk ni? 

Itu lah istimewanya YOUTH ni. Ia adalah skincare 100% berasaskan tumbuhan, dijamin bebas daripada 1500 bahan kimia bahaya yang biasa ada dalam skincare. 

Untuk hasilkan YOUTH ni, para saintis dan pakar kulit ambil masa 8 tahun tau. 8 tahun yang termasuk dengan ujian klinikal, research mana satu bahan yang mampu berikan kesan terbaik kepada kulit. Dah banyak kali dah sample YOUTH kena reject dengan CEO Shaklee sebab tak mencapai piawaian standard yang ditetapkan.

Cerewet kan CEO Shaklee. Beliau sentiasa inginkan produk yang terbaik yang dapat memberi kesan dan dalam masa yang sama selamat. Boleh bayangkan tak betapa stress nya para saintis Shaklee nak hasilkan YOUTH ni?hehehe.

Jadi tak pelik bila masuk dalam pasaran Malaysia, 1000 set YOUTH terjual dalam masa 3 hari sahaja! Dan 100 set YOUTH habis dalam masa 6 minit je weh! Semua nak cantik dan kesan cepat tapi dalam masa yang sama selamat.

Apakah bahan utama dalam YOUTH?

Bahan utama dalam youth skincare shaklee

5 bahan utama ni adalah antara penyumbang kepada kenapa YOUTH skincare dapat berikan kesan yang cepat pada kulit kita. Bukan sebaba bahan kimia tau. Tapi nutrien daripada tumbuh-tumbuhan ini sendiri. Jom tengok apa fungsi utama setiap bahan-bahan ini.

fungsi bahan dalam youth shaklee

Haaa...Jangan ingat bahan semulajadi ni semuanya berikan kesan lambat tau. YOUTH telah membuktikan, dengan nutrien yang cukup, walaupun daripada bahan semulajadi, tetap dapat berikan kesan yang cepat, berkesan dan paling penting selamat.

Ok, tak perlu cerita panjang, jom tengok hasil pengguna-pengguna YOUTH Shaklee ni.

Testimoni youth skincare
Bukan orang perempuan je tau pakai YOUTH skincare ni. Orang lelaki pun sama. Best kan bila tengok parut-parut berlubang tu makin hilang?

Testimoni youth skincare
Yang ni dalam masa 14 hari dah nampak perubahan. Dan kulit pun dah nampak makin cerah.

Testimoni youth skincare

Ni baru pakai dalam masa 13 hari kulit dah makin flawless. Bayangkan kalau pakai selama 2 bulan!Hilang terus parut-parut jerawat berlubang tu.



Testimoni youth skincare

Nampak kan perubahan kulit beliau selepas 2 minggu pakai YOUTH? Bila raya nanti memang boleh flawless terus ni.

YOUTH dah ada di pasaran Malaysia sejak Mac 2018. Memang berbaloi-baloi kerana ujian klinikal terbukti ia memberikan kesan 100% kepada penggunanya! Best kan? Untuk korang yang masih tercari-cari skincare yang memberikan kesan kepada kulit anda dengan cepat tapi selamat, boleh cuba YOUTH ni. 

Macam mana nak order YOUTH?

Mudah je, boleh hubungi aina melalui no di bawah atau nak cepat boleh terus klik link ni : http://ainashaklee.wasap.my . Kalau malu nak contact aina, anda boleh terus buat pembelian dengan klik gambar bawah.




FB : Aina Amin
No ID: 1092280
FB Fanpage: Jom Sihat dan Cantik
Tel No: 013-9695362

Email: aina061@gmail.com
COD area: Indera Sempurna, Taman Selamat, Tanjung Api, Kampung Selamat, Tanjung Lumpur, Taman Gelora, Balok, UIA, Inderapura, HTAA dan sekitar Kuantan, Pahang.


Penghantaran ke seluruh negara melalui pos. 

Anda berminat menjadi pengedar Shaklee?

Dengan kualiti produk yang terjamin dan keberkesanannya terbukti selamat dan berkesan melalui landmark study, saya memerlukan pengedar di seluruh Malaysia.

Hubungi Aina 013-9695362 jika berminat untuk menjana income sehingga 5-6 angka bersama Shaklee. Kehadiran anda amat dialu-alukan.

No comments:

Powered by Blogger.