Review YOUTH : Jeragat Hilang Dalam Masa 25 Hari!

Tuesday, April 03, 2018
Sekarang dah fenomena YOUTH skincare. Produk kecantikan yang mengambil masa selama 8 tahun untuk dihasilkan. Menggunakan bahan botanical terpilih dan terbaik yang sangat baik untuk baikpulih kulit. Bukan tu sahaja, para saintis dan pakar kecantikan jalankan ujian klinikal lagi tau untuk pastikan keberkesanan produk YOUTH dan yang paling penting ia selamat digunakan.


Review YOUTH : Jeragat Hilang Dalam Masa 25 Hari!


Jadi tak pelik la kalau 100 full set YOUTH boleh sold out dalam masa 6 minit je. 6 minit je tau! Semua pakat nak kulit flawless waktu raya nanti.

Kali ni aina nak kongsikan sebahagian pengguna YOUTH yang berjaya kurangkan jeragat dalam masa yang singkat je. Untuk pengetahuan semua, sebelum Shaklee open jual pada public, beberapa bisnes leader shaklee dapat merasai terlebih dulu penggunaan YOUTH ni tau. Yela, nak jual kat orang, kita kena la rasa dulu kan? Baru la senang nak kongsikan pengalaman sendiri. Jom tengok bagaimana perubahan kulit mereka ynag berjeragat ni.

REVIEW YOUTH HILANGKAN JERAGAT


Jom ikuti perkongsian live daripada Puan Rozyta.


hilangkan jeragat dalam masa 25 hari



BAGAIMANA YOUTH MAMPU MERAWAT MASALAH JERAGAT DENGAN CEPAT?


Istimewanya YOUTH ni ia adalah 100% berasakan tumbuhan. Biasanya kalau kata daripada tumbuhan dan organik ni kesan dia lambat, tapi tidak dengan YOUTH. Apakah active ingredients dalam YOUTH yang buatkan tindak balas pada kulit dengan cepat?

  1. Muscadine grape
  2. Lotus Japonicus
  3. Apple Stem Cell Extract
  4. Schisandra Chinesis Fruit Extract
  5. Vital Repair + Complex
Dan istimewanya YOUTH ni, kandungan nutrien yang diperlukan kulit antara yang tinggi berbanding produk kencantikan yang lain. Sebagai contoh, kandungan vitamin c dan e dalam radiance c+ e adalah 20%! Ada seorang expert dalam produk kecantikan pernah katakan, antara produk kecantikan yang paling famous pun kandungan vitamin c dan e dia hanya 15% je. Tetapi dalam YOUTH sampai 20%!


youth shaklee

Bila kulit dapat segala nutrien yang diperlukan, tak pelik la proses baikulih kulit mampu berlaku dengan cepat. Bukan sebab ada bahan kimia yang suka hakis kulit tu tau. Tapi sebabkan kulit dapat nutrien secukupnya, maka proses pemulihan terjadi dengan semulajadi.

Hebat kan? Memang boleh digunakan tanpa was-was. 

Jadi aina sarankan kalau korang cari skincare yang berikan kesan yang cepat tetapi dijamin selamat, bertukarlah kepada YOUTH. Berbaloi dengan pelaburan anda sebab anda akan rasai sendiri perubahan kulit anda. Lepas ni kalau keluar rumah tak pakai makeup pun takde hal la. Muka awet muda macam umur 20an gitu. Untuk order boleh roger aina k.


FB : Aina Amin
No ID: 1092280
FB Fanpage: Jom Sihat dan Cantik
Tel No: 013-9695362

Email: aina061@gmail.com
COD area: Indera Sempurna, Taman Selamat, Tanjung Api, Kampung Selamat, Tanjung Lumpur, Taman Gelora, Balok, UIA, Inderapura, HTAA dan sekitar Kuantan, Pahang.


Penghantaran ke seluruh negara melalui pos. 

Anda berminat menjadi pengedar Shaklee?

Dengan kualiti produk yang terjamin dan keberkesanannya terbukti selamat dan berkesan melalui landmark study, saya memerlukan pengedar di seluruh Malaysia.

Hubungi Aina 013-9695362 jika berminat untuk menjana income sehingga 5-6 angka bersama Shaklee. Kehadiran anda amat dialu-alukan.

No comments:

Powered by Blogger.