Produk Kecantikan Terbukti 100% Mampu Hilangkan Jeragat!

Monday, April 02, 2018
Antara jeragat dan jerawat, jeragat adalah masalah paling susah nak hilangkan. Ini adalah disebabkan jeragat terbentuk dalam lapisan kulit. Tak seperti jerawat yang berpunca daripada jangkitan bakteria dan mudah untuk rawat kerana ia berlaku di lapisan kuar kulit. Sebab itu banyak lambakan produk kecantikan yang claim mampu hilangkan jeragat adalah antara produk yang banyak kena tarik balik oleh kkm. Punca? Mengandungi bahan kimia bahaya.


Kebanyakkan produk kecantikan yang berfungsi untuk hilangkan jeragat akan menggunakan bahan kimia yang berfungsi sebagai ejen pencerah kulit seperti hydroquinone dan mercury. Ia bertindak dengan menghalang proses dalam kulit yang menyebabkan pigmentasi. Kesan memang cepat tetapi ia akan menyebabkan lapisan pertahanan kulit kita (epidermis) akan rosak. Akibatnya akna menyebabkan berlakunya pertumbuhan jerawat yang kronik, kulit snagat sensitif kepada cahaya matahari (mudah dapat sunburn) dan jika berhenti guna, kulit akan rosak lebih teruk.

Kalau tengok banyak dah produk kecantikan yang ditarik balik oleh kkm disebabkan mengandungi 2 bahan terlarang ni. Takut kan? Seller akan menjanjikan kesan seawal 3 hari. Tetapi apa guna kesan terlampau cepat jika kesan jangka panjang nya lebih teruk dan memberikan kesan pada kesihatan kita?

Takut wooo!!!

Jadi jika anda mencari produk kecantikan untuk anti-jeragat, penting untuk titik beratkan bukan sahaja berkesan, tetapi yang paling penting terbukti secara klinikal selamat digunakan. Bukan semata-mata berdasarkan testimoni.

Jadi aina nak share satu produk kecantikan terbaru keluaran Shaklee yang dijamin 100% vegan. Maksudnya hanya bahan-bahan botanical terpilih dan terbaik dunia sahaja digunakan dan sangat berkesan untuk atasi masalah jeragat. Produk kecantikan yang dimaksudkan adalah YOUTH.

YOUTH adalah revolusi terhebat Shaklee di mana ia dihasilkan 100% berasaskan tumbuhan, bebas daripada 2500 bahan kimia bahaya yang biasa ditemui dalam produk kecantikan, dan terbukti secara klinikal 100% berkesan! 

Kesannya? Sudah semestinya setakat ini semua orang berpuas hati! Walaupun menggunakan tumbuhan sebagai asas ramuannya, tetapi kesannya sangat superb! Dalam masa seminggu dah boleh nampak perubahan pada kulit kita. Ini adalah skincare 100% veggie yang pertama tau mampu berikan kesan yang cepat.

Korang tau tak?

Rekod jualan YOUTH pada bulan pertama pelancarannya, dalam 3hari sahaja 500 full set terjual. Dan bila buka untuk second batch, lagi 500 set SOLD OUT dalam masa 13jam. Bila buka batch ketiga, 100set sold out dalam masa 6 minit!!! Dasyat kan penangan YOUTH?

Jom kesan mereka yang telah menggunakan set complete YOUTH skincare:



skincare hilangkan jeragat

hilangkan jeragat dengan berkesan

hilangkan jeragat dengan berkesan

hilangkan jeragat dengan berkesan

YOUTH dijual dalam 2 set iaitu Starter set dan Intensive Treatment dan Repair set. Untuk anda yang ada masalah jeragat disarankan untuk menggunakan Intensive Treatment dan Repair Set.

Special promosi bulan April ni, pembelian full set YOUTH akan menerima FREE kapsul radiance C + E yang berharga rm400! Dapat pula FREE membership dan FREE postage. Dan bulan depan akan lagak dapat cash bonus pula tau.

Best kan? Dah ramai muka makin flawless lepas konsisten dengan YOUTH. Jadi kalau anda nak kulit flawless time raya nanti, grab la YOUTH sekarang. Jimat banyak! Yang penting puas hati.

Macam mana nak dapatkan set YOUTH ni? Anda boleh hubungi aina melalui no contact aina di bawah:



FB : Aina Amin
No ID: 1092280
FB Fanpage: Jom Sihat dan Cantik
Tel No: 013-9695362

Email: aina061@gmail.com
COD area: Indera Sempurna, Taman Selamat, Tanjung Api, Kampung Selamat, Tanjung Lumpur, Taman Gelora, Balok, UIA, Inderapura, HTAA dan sekitar Kuantan, Pahang.


Penghantaran ke seluruh negara melalui pos. 

Anda berminat menjadi pengedar Shaklee?

Dengan kualiti produk yang terjamin dan keberkesanannya terbukti selamat dan berkesan melalui landmark study, saya memerlukan pengedar di seluruh Malaysia.

Hubungi Aina 013-9695362 jika berminat untuk menjana income sehingga 5-6 angka bersama Shaklee. Kehadiran anda amat dialu-alukan.

No comments:

Powered by Blogger.