Jana Pendapatan Dengan Modal Rendah : #projekbuatduit

Sunday, April 01, 2018
Pernah tak rasa setiap kali nak berbelanja, kena kira dulu bajet cukup ke tak? Atau nak berikan duit bulanan kepada mak ayah, terpaksa tengok dulu duit balance cukup ke tak. Ada yang 25hb masuk gaji, 26hb lebih daripada separuh gaji dah digunakan untuk bayar hutang dan bil.

Jana Pendapatan Dengan Modal Rendah : #projekbuatduit

Mula anda fikirkan cara nak jana pendapatan sampingan melalui bisnes tetapi tidak tahu caranya.
Modal untuk buat bisnes tiada.
Tidak ada mentor yang sanggup ajar secara PERCUMA.

Untuk bina kewangan yang kukuh tanpa perlu berhutang sana sini dan rasai kebebasan kewangan, kita wajib buat bisnes. Tidak boleh harapkan kepada gaji bulanan. Setiap tahun pun berapa je kenaikan gaji. Komitmen semakin bertambah dari tahun ke tahun. 

Jadi kat sini aina nak tawarkan peluang untuk jana pendapatan melalui #projekbuatduit bgai mereka yang nak rasai bebas kewangan. Mampu berikan mak ayah rm1k setiap bulan. Mampu beli apa sahaja yang diinginkan tanpa perlu kira bajet. Merealisasikan impian anak-anak yang ingin pergi berjalan-jalan waktu cuti sekolah. Dan apa sahaja impian yang anda ingin capai.

Jadi apa kelebihan #projekbuatduit ni?
  • Modal serendah rm80 sahaja. Tak perlu buat loan pun.
  • Sudah mempunyai sistem yang kita boleh tiru supaya sama-sama kita berjaya.
  • Gerak dalam kumpulan. Bukan lakukan bisnes sorang-sorang.
  • Ada kelas marketing dan produk untuk bantu dan support ahli.
  • Reward jika pencapaian bagus.
  • Barisan mentor daripada pelbagai bidang,
  • Produk high demand, berkualiti tinggi dan tidak mengikut musim.
  • Tidak perlu simpan stok. 
projek buat duit

Team The Triumph Family akan mulakan #projekbuatduit bermula april ni. Kami memggunakan sistem mentor-protege. Jadi ahli-ahli baru akan diajar cara buat sales sehingga berjaya.

Apa yang paling penting ialah anda sendiri. Wajib ada semangat untuk berjaya, keinginan untuk belajar dan praktikkan ilmu, hati kental dan rajin berusaha. Jadi aina open bagi mereka yang ingin keluar daripada zon selesa dan capai tahap bebas kewangan. Tidak kira apa jua taraf pendidikan, perlu berumur 18 tahun ke atas untuk join #projekbuatduit. 

Boleh hubungi aina di 013-9695362 atau terus klik link ini http://projekbuatduittg.wasap.my

No comments:

Powered by Blogger.