Penantian Cahaya Mata Selama 10 Tahun Berakhir Setelah Mengamalkan Vivix

Tuesday, February 07, 2017
Setiap pasangan selepas berkahwin pasti akan impikan untuk mendapat cahaya mata. Bila dah ada sorang, pasti nak yang kedua, ketiga dan seterusnya kan? Tapi aina perasan sekarang ramai yang susah untuk hamil kali kedua. Sedangkan kali pertama kehamilan sangat mudah. Kenapa hal ni terjadi?

Bagi aina personally mungkin disebabkan stress antara faktor utama. Awal2 kawin kan asyik happy. Makin lama mula timbul masalah keluarga, dengan nak membesarkan anak pertama lagi, semua antara penyumbang utama stress. Faktor kedua mungkin disebabkan oleh faktor usia yang semakin meningkat. Dan macam-macam lagi la faktor. Boleh rujuk di website Dr. Zubaidi.

Kali ni aina nak share kanpula kisah sepasang suami isteri ni yang menunggu kelahiran anak kedua selama 10 tahun! Apa antara perkara yang mereka lakukan untuk berusaha menimang cahaya mata? Jom baca kisah en.Daud.

 

Encik Daud Mohamad berumur 33 tahun, telah berkahwin 11 tahun yang lalu dan dikurniakan seorang anak yang kini berumur 10 tahun.

Setiap kali berjumpa dengan adik beradik dan saudara mara. Soalan yang pertama ditanya mesti soal anak. Bila lagi nak tambah anak? Takkan sorang je? Merancang ke?

Biasalah masyarakat kita terlebih concern. Suka bertanyakan soalan yang sensitif tanpa perasaan. Kesian kat isteri beliau jadi stress bila orang tanya macam tu. Kadang-kadang yang tanya tu tak tengok batang hidung sendiri. Sebab ada yang tanya tu anak dia sendiri dah lama kahwin tapi masih belum dikurniakan anak.

Jawapan yang biasa beliau berikan “belum ada rezeki lagi dan Allah sebaik-baik perancang”. Beliau dan isteri juga dah buat pemeriksaan doktor masing-masing tiada masalah.

 

Sebelum ni isteri beliau makan produk Shaklee tapi tidak konsisten. Alhamdulillah sejak beliau suruh wife minum Vivix konsisten selama sebulan lebih dan beliau juga turut minum sekali. Akhirnya wife beliau berjaya hamil setelah 10 tahun menunggu. Masa wife kata period tak datang lagi terus dia suruh beli pregnancy test. Alhamdulillah positif asbab minum Vivix dan semuanya dengan Izin Allah juga.

Berkat kesabaran dan doa yang tak pernah putus. InsyaAllah mereka bakal menimang cahaya mata yang kedua pada bulan Julai 2017 nanti. Moga segalanya dipermudahkan.

 

Bagi mereka yang belum dikurniakan anak. Cubalah Vivix sebagai ikhtiar. Vivix ni berfungsi untuk memperbaiki sel-sel tubuh kita yang rosak akibat dari pemakanan yang tak seimbang, radikal bebas dan gaya hidup yang tidak sihat. InsyaAllah apabila sel-sel tubuh kita elok, kesihatan kita bertambah baik. Dan pengambilan Vivix dapat membantu meningkatkan kesihatan kita secara menyeluruh. InsyaAllah.

Dan kalau rasa nak cuba vivix ni, boleh pm atau whatsapp aina. Atau boleh juga beli melalui website shaklee directly dengan klik butang buy now di bawah ni. Setiap pembelian dengan aina akan diberikan guide sepenuhnya cara makan, info mengenai kelebihan vivix, dan macam2 lagi tips yang akan dikongsikan.

 

FB : Aina Amin
FB Fanpage: Jom Sihat dan Cantik
Tel No: 013-9695362

Email: aina061@gmail.com
COD area: Indera Sempurna, Taman Selamat, Tanjung Api, Kampung Selamat, Tanjung Lumpur, Taman Gelora, Balok, UIA, Inderapura, HTAA dan sekitar Kuantan, Pahang.

Penghantaran ke seluruh negara melalui pos.

Disclaimer : Selepas Allah, Doktor paling kita hormat, percaya & wajib taat bulat-bulat. Doa kepada Allah & dapatkan nasihat Doktor. Dan ingat; Vivix ni Vitamin, bukan ubat. Walaupun ia terbukti secara saintifik menyihatkan badan, ia tidak berfungsi untuk merawat, menyembuh atau memulih penyakit kritikal. 


1 comment:

Powered by Blogger.