Masalah Tekanan Darah Tinggi Yang Dihidapi Selama 4 Tahun Akhirnya Terkawal!

Thursday, February 09, 2017
Tekanan darah tinggi dah jadi penyakit common dikalangan kita kan? Kalau dulu bila sebut darah tinggi, orang akan kaitkan dengan gologan yang lebih berusia. Tapi sekarang, kanak-kanak seawal darjah 5 pun ada yang telah disahkan ada darah tinggi tau!!😱😱



Antara faktor penyebab darah tinggi obesiti, pemakanan yang tidak dijaga, paras kolestrol yang tinggi, dan gaya hidup yang tidak aktif. 

Kali ni aina nak share pengalaman puan Arbayiah, berusia 53 tahun yang dah 4 tahun hadapi masalah darah tinggi. Bukan tu je, beliau juga mempunyai masalah sakit tumit dan cepat penat. Tapi kini tekanan darah tinggi dia sudah normal. Jom baca apa yang dia lakukan.

 

Disebabkan oleh masalah beliau, macam-macam supplement di pasaran beliau dah cuba. Jumpa doktor banyak kali dan setiap kali check up pasti doktor akan bekalkan ubat.

Beliau mula kenal dengan Shaklee melalui phamplet yang anak beliau yang juga merupakan pengedar Shaklee. Beliau juga turut mencari info-info tambahan di internet untuk tahu lebih lanjut tentang kandungan Vivix serta testimoni vivix. Sekarang maklumat semua dihujung jari. Jadi mudah untuk dapatkan info yang berkaitan.

Jadi belaiu mula mengambil 1 sudu teh Vivix setiap pagi. Selain Vivix, belaiu turut mengambil Ostematrix setiap hari. Selepas 5 bulan mengamalkan kedua-kedua produk ini secara konsisten, bacaan darah tinggi telah turun dan dulu setiap 1-2 bulan perlu pergi ke klinik untuk check up, kini cuma 6 bulan sekali sahaja. Beliau juga telah menghabiskan 2 botol Vivix dalam tempoh 5 bulan ini.

Jadi bagi mereka yang mempunyai masalah darah tinggi, minumlah Vivix untuk kesihatan yang menyeluruh. Puan Arbayiah berasa sangat gembira kerana bacaan darah tinggi telah berkurang. Beliau juga sangat berpuas hati sebab dengan Vivix ini dan juga dengan izin Allah, beliau tidak lagi perlu mengambil ubat-ubat lain. Dan bonus untuk Puan Arbayiah, berat badan beliau juga turun dengan banyak selepas mengamalkan Vivix.
 
Vivix mengandungi resveratrol yang tinggi. Dan dalam kajian banyak menunjukkan kelebihan resveratrol dalam menurunkan paras kolestrol jahat, melindungi dinding kapilari darah dan juga mampu mengelakkan darah daripada beku. Dan omega guard pula kaya dengan omega-3 yang terbukti dapat mengurangkan paras kolestrol jahat dalam badan juga.

Berminat untuk mendapatkan vivix dan omega guard, boleh pm/whatsapp aina. Atau anda boleh juga beli terus daripada website shaklee dengan klik buy now. Setiap pembelian dengan aina akan disertakan dengan konsultasi penuh daripada aina. Khas untuk customer aina je tau.😍😍

 
FB : Aina Amin
FB Fanpage: Jom Sihat dan Cantik
Tel No: 013-9695362

Email: aina061@gmail.com
COD area: Indera Sempurna, Taman Selamat, Tanjung Api, Kampung Selamat, Tanjung Lumpur, Taman Gelora, Balok, UIA, Inderapura, HTAA dan sekitar Kuantan, Pahang.

Penghantaran ke seluruh negara melalui pos.

Disclaimer : Selepas Allah, Doktor paling kita hormat, percaya & wajib taat bulat-bulat. Doa kepada Allah & dapatkan nasihat Doktor. Dan ingat; Vivix ni Vitamin, bukan ubat. Walaupun ia terbukti secara saintifik menyihatkan badan, ia tidak berfungsi untuk merawat, menyembuh atau memulih penyakit kritikal. 

No comments:

Powered by Blogger.