Masalah Kencing Manis Mak Cu Semakin Terkawal Setelah Amal Minum Vivix

Friday, February 10, 2017
Kencing manis atau diabetes adalah penyakit common kat malaysia ni kan? Tengok sahaja dalam keluarga kita, ada tak yang disahkan aakit kencing manis? Macam family aina sendiri, ayah aina dan mostly semua makcik2 saudara aina ada kencing manis. Even ayah mertua aina pun sama.


Aina sifatkan penyakit kencing manis ni ibarat raja segala penyakit. Kerana dia sahaja, boleh memberikan komplikasi macam-macam kepada organ kita. Terutama buah pinggang. Sekali rosak, terus kena buat dialisis seumur hidup. 

Sebab itu pentingnya untuk kita mengawal kencing manis. Kawal paras gula dalam darah. Tidak terlalu tinggi dan tak terlalu rendah.

Kat sini aina nak kongsikan satu kisah macam mana mak sedare seorang customer ni beejaya turunkan bacaan gula dalam darah lepas minum vivix dengan konsisten.

 

Makcik dalam gambar ni atau lebih dikenali sebagai Mak Cu buat keputusan untuk beli vivix pada 26/9/2016 kerana beliau hidap penyakit kencing manis. 

Pasa 25/10 (lebih kurang sebulan lepas tu), alhamdulillah, mak Cu bagitau bacaan kencing manisnya turun daripada 20 kepada 10. Masih belum tahap normal tetapi ada progress dalam menurunkan paras gula. Penurunan selepas ambil sebotol vivix. Dan biasanya bila sendiri dah rasa bestnya ambil vivix ni, insyaAllah orang akan repeat order vivix. Dan yes! Mak Cu beli lagi sebotol. Bila ditanya perkembangan, Mak Cu cakap bada rasa best je dan sihat. Siap boleh kejar angsa lagi!

Sebelum ni, Mak Cu ada masalah nak bertutur dengan baik. She tends to lost her vocabulary at times. Tapi alhamdulillah, dengan izin Allah, asbab konsisten minum vivix, pertuturan Mak Cu makin lancar. Sebelum ni pernah baca resveratrol dapat meningkatkan fungsi otak. Ternyata dapat lihat kesannya bila tengok Mak Cu. Alhamdulillah. Vivix worth the price!!

 

Jadi bagi yang tercari-cari supplement untuk kawal kencing manis, boleh cuba ikhtiar dengan vivix. Tapi kena ingat ye, vivix ni hanyalah supplement untuk meningkatkan tahap kesihatan seseorang. Bukan berfungsi seperti ubat dalam merawat penyakit. Ubat yang doktor bagi wajib ambil juga dan appointment dengan doktor kena juga pergi. Sambil-sanbil tu ikhtiar juga dengan vivix k.

Berminat dengan vivix boleh pm/whatsapp aina atau boleh buat pembelian directly dengan tekan butang buy now. Setiap pembelian dengan aina akna disertakan bersama konsultasi sepenuhnya. Khas untuk customer aina je tau! 😊

 
FB : Aina Amin
FB Fanpage: Jom Sihat dan Cantik
Tel No: 013-9695362

Email: aina061@gmail.com
COD area: Indera Sempurna, Taman Selamat, Tanjung Api, Kampung Selamat, Tanjung Lumpur, Taman Gelora, Balok, UIA, Inderapura, HTAA dan sekitar Kuantan, Pahang.

Penghantaran ke seluruh negara melalui pos.

Disclaimer : Selepas Allah, Doktor paling kita hormat, percaya & wajib taat bulat-bulat. Doa kepada Allah & dapatkan nasihat Doktor. Dan ingat; Vivix ni Vitamin, bukan ubat. Walaupun ia terbukti secara saintifik menyihatkan badan, ia tidak berfungsi untuk merawat, menyembuh atau memulih penyakit kritikal. 


No comments:

Powered by Blogger.