Kenali Bell's Palsy dan supplemen terbaik untuk masalah ini

Friday, February 12, 2016
Bell's palsy adalah satu keadaan di mana sebahagian otot di muka menjadi lumpuh atau lemah. Apabila berlaku kerosakan pada saraf muka yang mengawal otot di sebahagian muka, bahagian muka itu mula 'jatuh' . Kerosakan saraf ini juga boleh memberi kesan kepada deria rasa, kawalan air mata dan air liur. Keadaan ini boleh berlaku secara tiba2.

Apakah punca Bell's Palsy?

Punca sebenar tidak diketahui. Tetapi pengamal perubatan percaya ia disebabkan oleh virus herpes (yg menyebabkan cold sores). Dalam kebanyakkan kes Bell's Palsy, ia disebabkan oleh kerosakan pada saraf yg disebabkan oleh keradangan.

Apakah gejala Bell's Palsy?

1) oto muka lemah atau lumpuh tiba2 dan menyebabkan muka 'jatuh'.
2) tidak dapat telan air liur dengan baik.
3) masalah mata (sama ada air mata keluar dengan banyaknya atau mata kering)
4) deria rasa hilang
5) rasa sakit di bahagian belakang telinga
6) rasa kebas di sebahagian muka

Apakah supplement terbaik yang dapat membantu Bell's Palsy?


Cuba ikhtiar dengan Vivix Shaklee. Vivix membantu membaiki sellular DNA dan juga membantu dengan masalah keradangan pada saraf. Apabila sel-sel kita dalam keadaan baik dan sihat, saraf juga dapat sembuh dengan baik.

Apakah kata mereka yang sudah bebas dengan Bell's Palsy?


Best kan? Jadi jika ada ahli keluarga atau diri anda sendiri yg mengalami masalah Bell's Palsy, jangan berputus asa. Cuba ikhtiar dengan Vivix Shaklee. Yang bestnye sekarang masih lagi ada promosi beli 2 botol vivix Shaklee dan akan dapat 5% diskaun di samping free membership dan cash bonus. Jimat banyak tau!!Hubungi saya untuk info lebih lanjut di:

FB : Aina Amin

FB Fanpage: Jom Sihat dan Cantik
Tel No: 013-9695362

Email: aina061@gmail.com
COD area: Indera Sempurna, Taman Selamat, Tanjung Api, Kampung Selamat, Tanjung Lumpur, Taman Tas, Balok, UIA, Inderapura, HTAA dan sekitar Kuantan, Pahang.
Penghantaran ke seluruh negara adalah melalui pos.

No comments:

Powered by Blogger.